Bespaarblog

Hoera, een kindje geboren!
Hoera, een kindje geboren!

Schrik jij ook wel (meer dan) eens wanneer je je boodschappenrekening bekijkt? Dan ben je niet de enige! De gemiddelde boodschappenkar is het afgelopen jaar zo’n 3,5% tot 14% duurder geworden, en het lijkt erop dat die prijsstijging zich zal blijven doorzetten in 2023. 

Maar wat doe je eraan? Besparen natuurlijk! En laat dit nu net zijn waar wij ons dagelijks mee bezig houden πŸ˜‰ Dit gezegd zijnde, hebben we goed nieuws voor al onze bespaarders … πŸ₯

Om onze leden wat vooruit te helpen, hebben wij een gloednieuwe bespaarblog gelanceerd. Op deze blog zal je wekelijks nieuwe tips en tricks terugvinden om geld te besparen in het dagelijkse leven, van slimme trucs om je energierekening te verlagen tot handige budgetteringstips en hoe je goedkoper op stap kan.

Ook is er een nieuw kindje geboren, namelijk onze Promocook πŸ‘©‍🍳 Wekelijks zullen we via onze site en sociale media kanalen de lekkerste, budgetvriendelijke maaltijden op tafel toveren. Hiervoor zullen we ons baseren op de promoties van supermarkten en jullie tips.

Deze lancering moet natuurlijk gevierd worden, en dit doen we door een Cookeo Touch Wifi van Moulinex (t.w.v. € 479) weg te geven! Dit multifunctionele apparaat kan jouw leven in de keuken een stuk makkelijker maken en helpt je om snel en eenvoudig gezonde maaltijden te bereiden zonder veel ingrediënten te hoeven kopen.

Hoe kun je deelnemen? Je komt het te weten in ons eerste Promocook artikel πŸ˜‰