Alle folders geldig in België

Folders geldig in België

Goed nieuws! Doorblader voortaan al jouw favoriete reclamefolders online op Promojagers.

De actuele folders voor jullie verzameld

Bij Promojagers verzamelen we elke week de meest actuele folders op deze overzichtspagina. Via onze app of gewoon via ons platform kan je ze digitaal doorbladeren, zelfs als je niet aangemeld bent. Zo blijf je automatisch op de hoogte van de beste folderpromo's van het moment.

Ruim aanbod online

We beperken ons niet enkel tot de nieuwste folders van de supermarkten. Ook non-food folders van bijvoorbeeld speelgoedketens en doe-het-zelfzaken komen aan bod op deze pagina. De nieuwste folders plaatsen we online zodra ze door de winkels in België worden gecommuniceerd.

Jouw promobutler van folders

Net als een promobutler serveren wij de meest recente folders op deze overzichtspagina. Ons team staat met de meeste winkelketens in rechtstreeks contact. Zodra wij de folder van hen ontvangen, verwerken wij die en verschijnt die daarna meteen online.

Reclamefolders kan je digitaal doorzoeken

Zoek door alle folders tegelijkertijd

De folders en magazines van deze partners hebben wij bovendien ook gesorteerd. Het grote voordeel hiervan is, dat je al hun actuele promo's ook kunt terugvinden in onze zoekfunctie. Met één simpele zoekopdracht zoek je dus doorheen een hele pak reclamefolders tegelijkertijd! Deze winkels kozen al voor een digitalisering van hun nieuwe folders en/of magazines. Klik hieronder op de naam van alle winkels waarvan we de reclamefolder verzamelen of klik boven deze tekst op het logo om hun actuele brochures te bekijken. Hier zijn een aantal winkels uit ons aanbod:

Voeg de beste promo's toe aan je favorietenlijstje

Een tweede troef is dat je de individuele promoties uit deze folder gemakkelijk kan toevoegen aan je favorietenlijstje. Zo kan je in de winkel zelf meteen jouw gekozen aanbiedingen terugvinden en vervolgens ook in je winkelkar leggen. Populaire promo's verschijnen bovendien automatisch ook in de homepage feed van ons platform.

je favoriete Lidl brochure
 

Filter op je favoriete merken

Je kan de digitale folderpromo's gemakkelijk gaan filteren, bijvoorbeeld op je favoriete merken of op je favoriete winkel. Nadien kan je de individuele folderitems ook gemakkelijk delen en vervolgens de website van de winkel gaan bezoeken.

filter doorheen folders
 

Of doorblader de nieuwe folders van deze winkels online

De folders van de andere partijen kan je ook raadplegen op onze site. Zij zijn digitaal doorbladerbaar en via onze zoekfunctie kan je ze eveneens doorzoeken. Het gaat om deze winkels die vestigingen hebben in België:


Of je nu de folder van deze week of de folder van vorige week wil bekijken, we slaan ze allemaal op. Zo kan je op je gemak de promofolders doorbladeren waar op dit moment je voorkeur naartoe gaat.

Blijf op de hoogte van de beste promoties

Wil je de beste promoties en aanbiedingen automatisch ontvangen, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. Of download de gratis Promojagers app om geen enkele brochure of promotie te mislopen. We verzamelen niet alleen folders van winkels in België, ook winkelketens die net buiten de Belgische grens gevestigd zijn, komen in aanmerking om hier opgenomen te worden.

 

Help, mijn favoriete folders staan er nog niet tussen!

Zijn er nog folders die ontbreken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Of breng binnenkort opnieuw een bezoekje aan onze folderpagina, want elke maand plaatsen we nog nieuwe reclamefolders online.