WIN: Cookeo t.w.v. € 479 πŸ§‘β€πŸ³
WIN: Cookeo t.w.v. € 479 πŸ§‘β€πŸ³

❌ Deze winactie is helaas afgelopen βŒ

In het artikel "Hoera, een kindje geboren" kon je al meer lezen over de lancering van onze gloednieuwe bespaarblog én de geboorte van ons kindje, Promocook πŸ‘©‍🍳 Dit willen we natuurlijk vieren met een eerste grote giveaway (zie onderaan), dus lees snel verder en wie weet maak jij kans op een Cookeo Touch Wifi t.w.v. € 479.

Wat is een Cookeo? 

De Cookeo Touch Wifi van Moulinex is een programmeerbare multicooker die is ontworpen om het koken gemakkelijker en sneller te maken. Het apparaat heeft verschillende functies, waaronder stomen, sudderen, bakken, braden en meer.

Met de "Wifi-functie" van de Cookeo kan je het apparaat verbinden met het internet, waardoor je toegang hebt tot een online receptenbibliotheek. Hierdoor kun je gemakkelijk nieuwe recepten vinden en deze direct naar je Cookeo sturen, zonder dat je ze handmatig hoeft in te voeren. Gedaan dus met dat lange nadenken over wat je wil eten.

Wil je liever zelf experimenteren, dan kan je ook alles handmatig starten op het touchscreen en eigen creaties maken. Het apparaat heeft een capaciteit van 6 liter en is dus ideaal voor gezinnen of grotere maaltijden. Een geweldige uitvinding lijkt het ons! 

Wij hadden hoge verwachtingen én het geluk om deze alleskunner zelf eens uit te testen. Voor € 3,40 per portie toverden we een heerlijke én gezonde pasta op tafel. Het receptje vind je hier terug! 

πŸ’₯ WIN EEN COOKEO T.W.V. € 479 πŸ’₯

Wat moet je hiervoor doen? 

  1. Laat onder deze post weten welk receptje jij graag met de Cookeo zou klaarmaken.

  2. Laat weten welke bespaartip jij zeker op deze blog wil zien verschijnen (niet verplicht, extra winkans).

  3. Deelnemen kan t.e.m. maandag 6/03/2023 - 20u. 

  4. Op dinsdag 7/03/2023 maken we de winnaar bekend.

Kan je niet wachten om er aan te beginnen, dan kan je de Cookeo Touch Wifi hier al bestellen. Hij staat momenteel aan € 324 i.p.v. € 479. Gebruik hiervoor de kortingscode COOKEO80 (geldig t.e.m. 15/03).