! Bovenstaand boodschappenlijstje is gebaseerd op 4 porties.
STAPPENPLAN:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Verwijder de steel en de zaadlijsten van de puntpaprika en snijd in fijne ringen van +/- een halve centimeter.
-
Snijd de snoeptomaatjes in vier en de mozzarella in plakjes.
-
Meng in een kom de mascarpone met de pesto.
-
Leg een wrap in een ingevette ovenschaal of in een ronde bakvorm. Besmeer de wrap met een laagje mascarpone-pesto. Bedek de wrap met ham. Leg hierop een paar plakjes mozzarella, paprika en tomaat.
-
Besmeer daarna opnieuw een wrap met het mascarpone mengsel en leg deze op de andere wrap. Daarna volgt opnieuw een laagje met ham, mozzarella, tomaat en geroosterde paprika. Herhaal dit proces en besmeer de laatste wrap met het resterende mascarpone mengsel.
-
Zet de wraptaart 15 à 20 minuten in de oven.
Deze week ging ik opnieuw langs bij Albert Heijn, want nog t.e.m. zondag 24/08 is er een 1+1 promo op zowel de puntpaprika's als alle AH verse pasta(sauzen). Hierdoor betaalde ik slechts € 15,32 voor het volledige boodschappenlijstje, wat neerkomt op € 3,83 per portie!
TIP: Volg Promocook op Instagram en/of op TikTok
om op de hoogte te blijven van deze gerechtjes