Bespaarblog

Promocook pasta voor € 3,40 per portie 🍝
Promocook pasta voor € 3,40 per portie 🍝

Ons eerste Promocook receptje is een feit πŸŽ‰ Bovendien hadden wij het geluk om meteen te experimenteren met de Cookeo Touch Wifi. Voor € 3,40 per portie toverden we een heerlijke én gezonde pasta op tafel. 

Wie het receptje thuis wil uitproberen: de ingrediënten haalden we deze week bij Albert Heijn: 

Onze ervaring: het eerste gebruik met de Cookeo vergt wat research en geduld, maar alles staat duidelijk uitgelegd in de handleiding. Hoe ga je te werk? 

  1. Kook de fusilli 7 minuten onder hoge druk en snijd terwijl alle groenten in kleine stukjes.

  2. Eenmaal de pasta gekookt is, pas je de bak-functie toe om de spekjes, ui en look te bruinen. De pasta hou je even apart.

  3. Na 2 minuten voeg je de rest van de groenten toe aan de kookpot en bak je alles verder op de hoge kookstand.

  4. Is de courgette beetgaar? Voeg dan de passata, tomatenpuree, en een snuifje peper en zout toe. Laat nog 2 à 3 minuten verder sudderen.

  5. Extra: om de pasta wat op smaak te brengen, hebben we Italiaanse kruiden (oregano, tijm & rozemarijn), 2 eetlepels ketchup en 1 eetlepel Sriracha toegevoegd.

  6. Voeg daarna de pasta terug toe en meng alles tot één geheel. Gebruik eventueel de warmhoudfunctie tot het gerecht klaar is om geserveerd te worden.

  7. Et voilà, eet smakelijk πŸ˜‹

TIP: Bovenstaande ingrediënten zijn op basis van 4 personen. Dit gerecht kan ook vegetarisch door de spekjes weg te laten of een vleesvervanger toe te voegen.

Krijg jij na het lezen van dit artikel ook al water in de mond en heb je zin om dit recept zélf uit te testen met de Cookeo? Het kan, want wij geven er eentje weg

 TIP: Volg Promocook om wekelijks op de hoogte te blijven van deze gerechtjes.