HelloFresh uitgetest: biefstukreepjes πŸ₯© met noedels 🍜 voor € 2,90 p.p.
HelloFresh uitgetest: biefstukreepjes πŸ₯© met noedels 🍜 voor € 2,90 p.p.

Gedaan met boodschappen sleuren, wachten aan de kassa, of op zoek gaan naar de juiste rayon en thuiskomen met producten die niet op je boodschappenlijstje stonden. Wij hebben deze week eens HelloFresh uitgetest, en wat een gemak was dat! 🀩 Je kiest vooraf welke maaltijden je wil klaarmaken en voor hoeveel personen. Op een tijdstip naar keuze worden de verse ingrediënten tot aan je deur geleverd. Wij bestelden deze week 5x4 porties en betaalden € 57,99 dankzij de code PROMO95, wat neerkomt op slechts € 2,90 per portie. Een van de gerechtjes waren deze biefstukreepjes met noedels en groentjes, yummie! 

! Bovenstaand boodschappenlijstje is gebaseerd op 4 porties.

STAPPENPLAN:

  1. Breng water aan de kook in een ruime pot en kook de noedels 4 à 5 minuten. Bewaar 4 el van het kookvocht, giet af en laat uitstomen.

  2. Meng in een kom de biefstukreepjes met 2 el ketjap en 2 el bloem. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Snijd de ui in halve ringen en de wortel in dunne halve maantjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn.

  4. Verwijder de onderkant van de lente-ui en snijd de rest in 3 gelijke stukken. Houd het witte en het groene gedeelte apart.

  5. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een pan op hoog vuur en bak de rode peper 1 minuut.

  6. Voeg de ui, het witte gedeelte van de lente-ui en de wortel toe en bak nog 5 à 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout, haal uit de pan en bewaar apart.

  7. Verhit opnieuw een scheutje zonnebloemolie in dezelfde pan en bak de biefstukreepjes +/- 2 minuten.

  8. Voeg de woksaus met gember, de noedels, de groenten, de overige lente-ui en het kookvocht toe aan de pan en bak 1 à 2 minuten al roerend. 

  9. Serveer de noedels in kommen of diepe borden en garneer met de gefrituurde uitjes.

Wil je meer lezen over onze ervaring met HelloFresh? Lees dan zeker dit artikel

 TIP: Volg Promocook op Instagram om wekelijks op de hoogte te blijven van deze gerechtjes.