Spar folder België

Bekijk hier alle Spar folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente Spar folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente promofolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Spar promo.

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Spar folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Spar folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Spar.
  Waar vind ik de Spar folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Spar geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

De Spar in België

Sinds 1985 vind je de Spar in België. Ze heeft hier ongeveer 40 buurtsupermarkten. Daarnaast vind je op veel plekken door heel het land, een Spar Express. Dit is een kleiner verkooppunt van de Spar op een kleine locatie of bij bijvoorbeeld een tankstation. De 5 kernwoorden van de Spar zijn: nabijheid, een hoogwaardige productkwaliteit, een klantgerichte service, waar voor je geld, en een inspirerende winkelbeleving. De Spar heeft een groot assortiment op het gebied van brood, groente, fruit, zuivel, vlees, en verder alle dagelijkse levensbehoeften. Naast de bekende A-merken heeft de Spar ook een groot aanbod van producten van haar eigen huismerk. Deze producten zijn zo laag mogelijk geprijsd, en natuurlijk van een goede kwaliteit, zoals je dat van de Spar mag verwachten.
 

De Spar folder

Voor de mensen die graag een papieren versie van de spar folder door willen kijken, wordt er 1 x per 2 weken een nieuwe folder verspreid per post. Het blijft natuurlijk makkelijk om een boodschappenlijstje te maken met de folder ernaast. Zo mis je geen enkele aanbieding!
 

Raadpleeg de online folder

Het is ook mogelijk om de spar folder online te bekijken. Selecteer het Spar filiaal bij jou in de buurt en ontdek alle promoties en aanbiedingen in jouw omgeving. Je vindt alle promoties op een rij. Reden genoeg voor jou om snel een bezoekje te brengen aan de Spar en van alle promo's te profiteren. Wanneer je je aanmeldt voor de email nieuwsbrief, ontvang je elke 2 weken een email met daarin de nieuwste spar folder en nieuwe recepten uit het Spar kook-magazine. Promojagers, het grootste bespaarplatform van België, gaat binnenkort de reclamefolders van alle grote supermarkten bundelen en plaatsen op https://www.promojagers.be/folders. Zo kun je via promojagers.be snel de folders van je favoriete supermarkten online bekijken. De Spar folder met alle acties van deze week is makkelijk terug te vinden op Promojagers.be en via de gratis app. Makkelijker kan het niet: alle supermarktfolders overzichtelijk naast elkaar op één platform! Een ander voordeel van dit platform is: de leden kunnen de beste promo's van dat moment met elkaar delen en bespreken.
 

Nog meer voordeel met Spar Xtra

Spaar voor nog meer korting met Spar Xtra. Via dit systeem krijg je automatisch alle kortingen van de Spar bij de kassa. In de promofolder en in de winkel herken je de kortingen aan het speciale icoontje bij het product. Nadat je hebt afgerekend, zie je op je kassobon direct hoeveel korting je hebt ontvangen via Xtra. Met je persoonlijke Xtra login kun je makkelijk online shoppen. Ook kun je de Xtra app downloaden via de App-store of Google Play.
 

Sla je slag bij de Spar!

De Spar heeft het motto: Spar, dat moet je beleven! Dit wil ze waarmaken door van het boodschappen doen echt een gezellig moment te maken voor haar klanten. Dit doet ze door haar klanten te laten te merken, dat ze echt welkom zijn in de winkel, de klanten vriendelijk en gastvrij te ontvangen, en door een zo goed mogelijke service te bieden. Door al haar promo's en scherpe aanbiedingen doet Spar er alles aan om haar klanten naar binnen te lokken. Boodschappen doen is voor de Spar meer dan iets, wat nou eenmaal moet gebeuren. Ze maakt er echt een feestje van!