Hubo folder België

Bekijk hier alle Hubo folders en ontdek meteen de nieuwste promo's

Indien je op zoek bent naar de meest recente Hubo folders, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van promojagers zorgen ervoor dat je hier elke week de meest recente promofolder kan terugvinden. Zo mis je voortaan geen enkele interessante Hubo promo.

 

Hou me op de hoogte
Wil je een e-mail ontvangen als
de nieuwste Hubo folder online staat?

Veelgestelde vragen

  Waar vind ik de Hubo folder van volgende week?
Wij van promojagers plaatsen de folder van volgende week meteen live, zodra we deze doorkrijgen van Hubo.
  Waar vind ik de Hubo folder van vorige week?
De reclamefolder van vorige week houden we ook bij, maar enkel voor folders die we gedigitaliseerd hebben. Dit doen we enkel voor winkels die een partnership met ons hebben afgesloten.
  Zijn deze reclamefolders van Hubo geldig in België?
Ja, de online reclamefolders die we hier verzamelen, bevatten aanbiedingen die geldig zijn in België.
  Waar kan ik deze promofolder online bekijken?
je kan deze terugvinden door te klikken op de folder van je keuze. Indien we de folder gedigitaliseerd hebben, dan kan je alle aanbiedingen terugvinden op onze eigen website én via onze zoekfunctie. Indien niet, dan linken we door naar de website van de winkel, waar je hun reclameblad rechtstreeks kan bekijken online.

De Hubo in België

De Hubo is sinds 1972 gevestigd in belgie en heeft hier zo'n 160 winkels. Deze hebben een groot assortiment van meer dan 25000 doe-het-zelf artikelen en bijbehorende producten voor in en rond het huis. Door haar ideale bereikbaarheid (buiten het centrum en aan belangrijke toegangswegen met grote parkeerplaatsen), het ruime assortiment, de overzichtelijke indeling van deze winkels en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, is de Hubo de meest ideale keten voor de doe-het-zelver. Iedereen die regelmatig klust, zal het toegeven: de kosten van al de benodigde klusmaterialen kunnen aardig in de papieren lopen. Daarom is het heel belangrijk dat je weet dat de zaak waar je naar toe gaat een zo scherp mogelijke prijs hanteert. Daarnaast zijn aantrekkelijke aanbiedingen natuurlijk altijd welkom en is het echt aan te bevelen om de reclamefolders in de gaten te houden. Om geen enkele aanbieding te missen, kun je je het beste inschrijven voor de Hubo email nieuwsbrief. Hiermee blijf je op de hoogte van alle nieuwe folders en promo's van de Hubo. Daarnaast ontvang je ook exclusieve acties en klus-info.
 

De Hubo Bonuskaart

Een andere manier om te besparen op klus artikelen is het aanvragen van de Hubo Bonuskaart. Per aankoop ontvang je hiermee spaarpunten die je vervolgens in kunt wisselen voor een kortingsbon van de Hubo. Koop je een product van het Hubo-eigen-merk, dan ontvang je zelfs dubbele bonuspunten. Daarnaast kun je extra bonuspunten verdienen bij de aanschaf van actieproducten die daarvoor speciaal geselecteerd zijn.
 

De Hubo folder

De hubo folder staat van voor tot achter vol met promoties en met de nieuwste producten uit het assortiment. Al deze producten zijn verkrijgbaar in de Hubo filialen en onine. Omdat veel mensen het prettig vinden om thuis een papieren hubo folder door te bladeren, wordt de hubo folder wekelijks huis aan huis verspreid. Zo kun je vanuit je luie stoel op de hoogte blijven van alle promo's van de hubo en je laten inspireren door de nieuwste producten uit het assortiment van de Hubo.
 

Raadpleeg de online folder

Hoe makkelijk is het om tijdens het klussen of bij het voorbereiden daarvan de benodigde materialen online even op te zoeken op je telefoon. Dan is het ook heel fijn om tegelijk te kunnen zien welke promo's de Hubo deze week heeft. Promojagers, het grootste bespaarplatform van België, gaat binnenkort alle reclamefolders van grote doe-het-zelf zaken bundelen en plaatsen op: https://www.promojagers.be/folders. Elke week wordt de nieuwe hubo folder hier geüpload. Op dit platform kom je via www.promojagers.be of via de gratis app, zowel iOS als Android. Hoe handig is het om alle aanbiedingen op het gebied van klussen op één platform onine te kunnen bekijken! Je mist dan geen enkele promofolder meer. Een ander voordeel van dit platform is dat de leden de beste promoties van dat moment met elkaar kunnen delen en bespreken.
 

Bespaar veel geld door te shoppen bij de Hubo!

Wees geen dief van je eigen portemonnee. Klussen is vaak al duur genoeg. Houd de Hubo folder goed in de gaten en zorg ervoor dat je geen enkele aanbieding mist! Het kost wat van je tijd, maar dat verdient zich zo terug in al het geld dat je bespaart.