Uwmatras.nl   kortingscodes gevonden in Juli 2024

Overzicht
Kortingscodes
Online promo's
Berichten

Met de Uwmatras.nl kortingscode krijg je korting op je online aankoop in België

Nooit meer een kortingscode van Uwmatras.nl missen? Installeer dan zeker onze gratis kortingscode extensie voor Google Chrome!
Lees er meer over op HLN.be

Veel gestelde vragen

  Waar vind ik een werkende kortingscode voor Uwmatras.nl?
Onze Promojagers verzamelen alle werkende Uwmatras.nl kortingscodes op deze pagina, zodra ze er eentje vinden. Momenteel staan hier 161 promoties en 0 kortingscodes.
  Hoe lang is mijn Uwmatras.nl kortingscode geldig?
Elke kortingscode heeft een andere geldigheidsduur. De exacte duurtijd van de promocode kan je telkens in de omschrijving terugvinden hierboven.
  Wat is de meest recent toegevoegde korting van Uwmatras.nl
Nog snel nieuwe matras kopen in 2020?
# Vanaf 1 januari 2021 milieuheffing op matrassen

Vanaf 1 januari 2021 betaal je bij de aankoop van een nieuwe matras een milieubijdrage. Deze milieubijdrage dient om de inzamelings-, ontmantelings- en verwerkingskosten van de afgedankte matrassen te financieren en is tevens bestemd voor onderzoek en ontwikkeling naar ecodesign van nieuwe matrassen. Daar staat tegenover dat je met een oude matras gratis terecht kunt in het recyclagepark.

De door de consument te betalen milieubijdrage wordt bepaald op basis van het type en de grootte van de matras.

Verkopers zijn niet verplicht om deze bijdrage apart te vermelden op de factuur of het kasticket, maar het mag wel. De wet bepaalt echter dat de consument bij aankoop van de matras duidelijk moet worden geïnformeerd over de totale prijs van het product, met inbegrip van de milieubijdrage. Dit kan via andere communicatiemiddelen (bv. affiches, prijsetiketten in de winkel, vermelding in reclamefolders...).

Sommige verkopers van matrassen aanvaarden gratis je oude matras wanneer je bij hen een nieuwe aankoopt. Wanneer ze matrassen bij jou thuis komen ophalen kunnen ze wel een vergoeding aanrekenen voor de retourservice. Een lijst van winkels die vrijwillig oude matrassen inzamelen bij aankoop van een nieuwe zal je weldra kunnen terugvinden op
www.valumat.be/ .

Verkopers van matrassen zijn verplicht een beroep te doen op een geregistreerde inzamelaar om de oude matrassen op te halen en te laten verwerken. Dit biedt een garantie op een maximale recyclage en minimale milieu-impact.

De verkopers van matrassen die geen oude matrassen inzamelen, zijn wettelijk verplicht om de consumenten te informeren waar zij met hun oude matrassen terecht kunnen.
  Zijn deze kortingscodes geldig in België?
Ja, onze Promojagers verzamelen enkel kortingscodes die geldig zijn in België. Indien dat uitzonderlijk toch niet het geval zou zijn, dan staat dit doorgaans bij de coupon code vermeld in de omschrijving.

De nieuwste Uwmatras.nl kortingscodes en promoties

Datum geplaatst
Details over deze korting
Kortingscode