Alternate.be kortingscodes gevonden in Mei 2024

Met de Alternate.be kortingscode krijg je korting op je online aankoop in België

Nooit meer een kortingscode van Alternate.be missen? Installeer dan zeker onze gratis kortingscode extensie voor Google Chrome!
Lees er meer over op HLN.be

Veel gestelde vragen

  Waar vind ik een werkende kortingscode voor Alternate.be?
Onze Promojagers verzamelen alle werkende Alternate.be kortingscodes op deze pagina, zodra ze er eentje vinden. Momenteel staan hier 11 promoties en 0 kortingscodes.
  Hoe lang is mijn Alternate.be kortingscode geldig?
Elke kortingscode heeft een andere geldigheidsduur. De exacte duurtijd van de promocode kan je telkens in de omschrijving terugvinden hierboven.
  Wat is de meest recent toegevoegde korting van Alternate.be
Op zoek naar een goede krachtige benzine grasmaaier.. ik heb deze 2 modellen op het oog 🧐 Wolf Garten 12A-TOSC650 enerzijds (volgens mij wel een gekend merk), ziet er ook degelijk uit & ben wel fan van het "design" 😃 anderzijds Stiga 53 SQ vooral gekend denk ik omdat ze het ook in de Makro verkopen..

Wolf Garten heeft een iets kleinere maaibreedte (46cm) tov de Stiga (51) cm) en Stiga motor iets zwaarder, opvulbak hetzelfde 60L, beide zijn ook zelf trekkend, ik twijfel..

Iemand ervaringen met deze toestellen? Andere suggesties voor een benzine grasmaaier in deze prijscategorie ook welkom. De prijs op de Makro shop is wel iets goedkoper voor de Stiga (€ 329), alsook de Wolf Garten ook goedkoper gevonden voor € 315 (Alternate) ☺️ Maar zo beter te vergelijken via Coolblue, alsook koop ik Belgisch of lokaal daarna 🙂
  Zijn deze kortingscodes geldig in België?
Ja, onze Promojagers verzamelen enkel kortingscodes die geldig zijn in België. Indien dat uitzonderlijk toch niet het geval zou zijn, dan staat dit doorgaans bij de coupon code vermeld in de omschrijving.

De nieuwste Alternate.be kortingscodes en promoties

Datum geplaatst
Details over deze korting
Kortingscode