Vakantieveilingen kortingscodes gevonden in December 2023

Deze airfryer gewonnen op vakantieveilingen voor € 43,49 inclusief alle kosten! Mama zal blij zijn met haar moederdagcadeau! 😁bit.ly/Airfryer-Berlinger-Haus-VV
3
63
YES! Weekendje Antwerpen gewonnen op vakantieveilingen. 😁 Ik was de hoogste bieder met € 30 op een overnachting voor 2 personen in het A-STAY Hotel. 😊 bit.ly/Vakantie-veilingen

Heel eerlijk? Het is wel een beetje verslavend. 😅
4
47
Ik heb ook eens meegedaan op Vakantieveilingen. Heb 2 tickets naar Walibi voor € 45 gewonnen! 😁 Normaal kost 1 ticket al € 42. Dat wordt een dagje Walibi met de kleinkinderen. bit.ly/Vakantieveilingen-Walibi
0
48
Door velen hier wss al geweten maar nog niet door iedereen. Heb dit al vaker gezien. Op "vakantieveilingen"... Zit je aub niet zot te bieden en kijk eerst, onderaan de bieding, naar de Direct kopen.
Ik heb die dame haar naam onzichtbaar gemaakt voor haar privacy
1
96
Wow! Ik ben zo blij dat ik nog es met de jongens naar Bellewaerde kan voor maar €91! Leve VakantieVeilingen 😁 2x €40 en per veiling €5,50 kosten. Da’s een pak beter dan €136, als je de tickets online aankoopt! Met hun huidige augustus promotie zou het nog op €116 komen.
Nu een datum vinden 🤔😊
1
38
Altijd leuk als je voor meer voor minder betaald 🥰
€ 17,50 per ticket voor Bellewaerde betaald via Vakantieveilingen! Via deze link

bit.ly/Bellewaerde-tickets-VV

Hoe 🔽

2 tickets voor Bellewaerde voor 32 euro + 5,5 euro administratieve kosten, dankzij een kortingscode van 2,50 euro via Spin & Win in mijn account maar 35 euro betaald voor 2 tickets.
Je moet natuurlijk wel geluk hebben bij de bieding dat je de winnaar bent en bieden met een max. bedrag in je hoofd dat je wil geven, maar het loont de moeite om even te kijken en af te wachten.

Tip: bij elke veiling kun je onder de veiling op de knop 'Liever kopen zonder te bieden: bekijk de prijs' klikken. Dan zie je de prijs om te kopen zonder bieden (wel € 5,50 administratieve kosten bijrekenen). Onze Plopsa-abonnementen ook gekocht voor maar € 75,50 per persoon i.p.v. € 110.

Bellewaerde is een park met vrij veel groen
Amper wachttijden, ideaal pretpark weer ( niet te warm ) en met vriendelijke medewerkers!
Wij genoten alvast🤗
1
22
De goedkoopste tickets voor Plopsa vind je momenteel op Vakantieveilingen. Je kan meteen aankopen voor € 35,75. Ik heb mee geboden en voor € 28,25 aangekocht. bit.ly/VV-tickets-Plopsa
Tickets voor alle Plopsa parken + abonnementen op Vakantieveilingen.
0
49
Gisteren met mijn vriendin een wellnessje gedaan in Thermen Dilbeek 🤩 Ik heb maar € 32,50 betaald voor 2 personen i.p.v. € 65,80 via Vakantieveilingen.

Gewoon de veiling overslaan en meteen betalen. 😆
bit.ly/Vakantieveilingen-wellness?fbclid=IwAR2OHe3Ppcmcxz-0jdjI_ibUrU3TvrJnSwbHLOZGh0M6YA6Z9DSQ4XJ_vLs
2
20
Bobbejaanland bezocht voor maar € 15 p.p. dankzij Vakantieveilingen. Groot verschil met het standaard tarief van € 44,90 😱 bit.ly/Vakantieveilingen-Bobbejaanland
0
21

Met de Vakantieveilingen kortingscode krijg je korting op je online aankoop in België

Nooit meer een kortingscode van Vakantieveilingen missen? Installeer dan zeker onze gratis kortingscode extensie voor Google Chrome!
Lees er meer over op HLN.be

Veel gestelde vragen

  Waar vind ik een werkende kortingscode voor Vakantieveilingen?
Onze Promojagers verzamelen alle werkende Vakantieveilingen kortingscodes op deze pagina, zodra ze er eentje vinden. Momenteel staan hier 58 promoties en 0 kortingscodes.
  Hoe lang is mijn Vakantieveilingen kortingscode geldig?
Elke kortingscode heeft een andere geldigheidsduur. De exacte duurtijd van de promocode kan je telkens in de omschrijving terugvinden hierboven.
  Wat is de meest recent toegevoegde korting van Vakantieveilingen
Komende 3 weken zijn het huishoudweken bij Vakantieveilingen. Deze week in actie: stofzuigers, koffiezetapparaten, headsets, smart home-producten.. bit.ly/Elektro-deals Deel gerust jullie tips & koopjes 😊👇
  Zijn deze kortingscodes geldig in België?
Ja, onze Promojagers verzamelen enkel kortingscodes die geldig zijn in België. Indien dat uitzonderlijk toch niet het geval zou zijn, dan staat dit doorgaans bij de coupon code vermeld in de omschrijving.

De nieuwste Vakantieveilingen kortingscodes en promoties

Datum geplaatst
Details over deze korting
Kortingscode