PLNTS kortingscodes gevonden in December 2023

Met de PLNTS kortingscode krijg je korting op je online aankoop in België

Nooit meer een kortingscode van PLNTS missen? Installeer dan zeker onze gratis kortingscode extensie voor Google Chrome!
Lees er meer over op HLN.be

Veel gestelde vragen

  Waar vind ik een werkende kortingscode voor PLNTS?
Onze Promojagers verzamelen alle werkende PLNTS kortingscodes op deze pagina, zodra ze er eentje vinden. Momenteel staan hier 0 promoties en 0 kortingscodes.
  Hoe lang is mijn PLNTS kortingscode geldig?
Elke kortingscode heeft een andere geldigheidsduur. De exacte duurtijd van de promocode kan je telkens in de omschrijving terugvinden hierboven.
  Wat is de meest recent toegevoegde korting van PLNTS
Site oké
€10 korting bij een minimale orderwaarde van €75 bij PLNTS.
PLNTS is dé webshop voor plantenliefhebbers. Maak kennis met hun schattige babyplantjes, exclusieve planten en mooie huiskamerplanten. Naast planten vind je bij PLNTS fijne verzorgingsproducten en een ruim assortiment accessoires en trendy potten voor ieder interieur. Met hun planten en producten maak je van je huis een gezellig thuis! Ze leveren rechtstreeks uit onze eigen kwekerij, waar de planten alle liefde en aandacht krijgen om gezond en blij op weg te gaan naar hun nieuwe huis. www.plnts.com
  Zijn deze kortingscodes geldig in België?
Ja, onze Promojagers verzamelen enkel kortingscodes die geldig zijn in België. Indien dat uitzonderlijk toch niet het geval zou zijn, dan staat dit doorgaans bij de coupon code vermeld in de omschrijving.

De nieuwste PLNTS kortingscodes en promoties

Datum geplaatst
Details over deze korting
Kortingscode