Drankgigant.nl kortingscodes gevonden in Februari 2024

Bij Drankgigant
24 stuks Fever Tree Tonic aan 11,05€ ipv 35,05€

be.drankgigant.nl/fever-tree-tonic-tray-24-stuks.html
1
1
Vandaag in Colruyt Beveren 30 bakken Stella gekocht aan 9,45€ per stuk zonder leeg goed. Hoe? Gemaild met klantendienst, vorige week al, omwille van actie bij drankgigant waar 1 bak aan 12,60€ wordt verkocht. Mail teruggekregen dat de prijs in de winkel zou aangepast worden. Deze afgeprint en meegenomen naar de winkel vorige week. Doordat er geen stock was kreeg ik vermelding door de verantwoordelijke op de mail dat de prijs mocht gehandhaafd worden zodra er terug stock was. Met een geluk werd er vandaag geleverd en nog kunnen combineren met de -25% actie. Hierdoor 9,45€ per bak. Volgens mij moet dit nog lukken tot en met dinsdag, vermits de bakken bij drankgigant nog in promo staan tot en met 14/12 en actie -25% loopt tot 12/12. OPGELET: bij scannen van de bakken stonden deze in het systeem nog altijd aan 15€ en nog wat. Dus vragen om de prijs aan te passen, eventueel screenshots van drankgigant meenemen.
0
20

Met de Drankgigant.nl kortingscode krijg je korting op je online aankoop in België

Nooit meer een kortingscode van Drankgigant.nl missen? Installeer dan zeker onze gratis kortingscode extensie voor Google Chrome!
Lees er meer over op HLN.be

Veel gestelde vragen

  Waar vind ik een werkende kortingscode voor Drankgigant.nl?
Onze Promojagers verzamelen alle werkende Drankgigant.nl kortingscodes op deze pagina, zodra ze er eentje vinden. Momenteel staan hier 1 promoties en 0 kortingscodes.
  Hoe lang is mijn Drankgigant.nl kortingscode geldig?
Elke kortingscode heeft een andere geldigheidsduur. De exacte duurtijd van de promocode kan je telkens in de omschrijving terugvinden hierboven.
  Wat is de meest recent toegevoegde korting van Drankgigant.nl
Bij Drankgigant
24 stuks Fever Tree Tonic aan 11,05€ ipv 35,05€

be.drankgigant.nl/fever-tree-tonic-tray-24-stuks.html
  Zijn deze kortingscodes geldig in België?
Ja, onze Promojagers verzamelen enkel kortingscodes die geldig zijn in België. Indien dat uitzonderlijk toch niet het geval zou zijn, dan staat dit doorgaans bij de coupon code vermeld in de omschrijving.

De nieuwste Drankgigant.nl kortingscodes en promoties

Datum geplaatst
Details over deze korting
Kortingscode