Op promojacht in dierenparken: dé beste deals 🦁
Op promojacht in dierenparken: dé beste deals 🦁

Roarrr! Ben jij een fervente dierenliefhebber of gewoon op zoek naar een beestachtig leuke dag uit? Dan hebben wij precies wat jij nodig hebt, namelijk 8 dierenparken waar jij mét korting naartoe kan. Van majestueuze leeuwen tot schattige pinguïns en kleurrijke vogels, elk hoekje onthult nieuwe wonderen en verrassingen. En laten we eerlijk zijn, een bezoek aan een dierenpark is niet alleen voor kinderen. Het is de perfecte gelegenheid voor jong en oud om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, de natuurlijke schoonheid van fauna en flora te ervaren of om op avontuur te gaan door de dierenwereld. Of je nu met familie, vrienden of als stel op pad gaat, een dierenpark biedt voor elk wat wils.

BOUDEWIJN SEAPARK Boudewijn Seapark - Dolfinarium | Pretpark | Waterpark in Brugge

Dansende dolfijnen, jonglerende zeeleeuwen en brullende zeehonden? Bij Boudewijn Seapark sta je oog in oog met de meest fascinerende zeedieren en ervaar je interactieve shows waarin je wordt betoverd door de intelligentie, elegantie en speelsheid van de dieren. Voel je het al kriebelen? Wie het dierenpark een bezoekje brengt, koopt momenteel voordelig tickets aan € 15,50 i.p.v. € 29,90 via DreamLand. Deze actie loopt nog t.e.m. 7/04, de tickets zelf blijven geldig t.e.m. 29/09.

Wil je liever tickets die wat langer geldig zijn? Dan ben je het goedkoopste af bij Bongo, maar enkel als je effectief 3 tickets nodig hebt. Met de code PJAGERS-MAR24B (geldig t.e.m. 31/03) betaal je namelijk € 15,97 p.p. voor tickets die 39 maanden geldig blijven!

Is de actie bij DreamLand en/of Bongo afgelopen? Dan kun je nog altijd individuele tickets kopen op Tripper voor € 19,50 p.p. 😊 Of een laatste optie: waag je kans op goedkope duotickets bij VakantieVeilingen. Beide zijn wel beperkt geldig t.e.m. 29/09.

SEA LIFE 

Ook in Blankenberge kan je de wonderen van de onderwaterwereld spotten. 7 dagen per week kun je dankzij Tripper kennis maken met pinguïns, otters en zeeleeuwen voor € 18,80 i.p.v. € 23,50 p.p. (kinderen < 12 jaar betalen € 15,60 i.p.v. € 19,50). Tickets worden wel op datum aangekocht.

Een nóg goedkopere actie is het comboticket voor 1 volwassene en 1 kind op Bongo. Dankzij de code PJAGERS-MAR24B (geldig t.e.m. 31/03) betaal je slechts € 19,92, wat neerkomt op € 9,96 p.p. 😱 Deze bon blijft zelfs 39 maanden geldig.

ZOO ANTWERPEN  

Te land, ter zee en in de lucht: in de Zoo van Antwerpen vind je dieren van alle continenten ter wereld, gaande van grappige apen tot sierlijke flamingo's en zelfs de big five zijn er te spotten. Een toegangsticket voor volwassenen kost normaal gezien € 32,50, maar bij HEMA krijg je momenteel 43% korting per ticket waardoor je nog maar € 18,50 p.p. betaalt. Tickets kunnen nog worden aangekocht t.e.m. 7/04 en blijven geldig t.e.m. 30/09. Ook via Vakantieveilingen kun je momenteel bieden in de hoop op een nóg goedkoper toegangsticket (duoticket, geldig t.e.m. 30/06). Hou wel rekening met de bijkomende administratiekost van € 6,50.

ZOO PLANCKENDAEL 

Hop van continent naar continent in de Zoo van Planckendael en ontmoet het zeldzame sneeuwluipaard of de mysterieuze Oerang-Oetangs van de Sumatraanse jungle, óf vaar met de Kinshasaboot in het water voor wat verkoeling. Net zoals bij de Zoo van Antwerpen betaal je via HEMA momenteel € 18,50 i.p.v. € 34,50 (actie geldig t.e.m. 7/04). Aangekochte vouchers voor het park kunnen ingewisseld worden t.e.m. 30/09. Ook via Vakantieveilingen kun je momenteel bieden in de hoop op een nóg goedkoper toegangsticket (bundel van 2, geldig t.e.m. 30/06). Hou wel rekening met de bijkomende administratiekost van € 6,50.

PAIRI DAIZA Pairi Daiza logo - Dierenartsen Zonder Grenzen

Dit bewonderenswaardige dierenpark, met meer dan 700 diersoorten en reeds driemaal verkozen tot beste zoo van Europa, doet zelden mee aan acties. Ook op dit moment zijn er helaas geen geldige kortingscodes of andere aanbiedingen. Ben je echter van plan om Pairi Daiza geregeld te bezoeken komend jaar? Dan is het voordeliger om voor € 99 een Membership Card aan te schaffen, wat je 365 dagen lang toegang geeft tot het park, om zo de fauna en flora in al zijn seizoenen te zien bloeien. Als Member profiteer je bovendien van verschillende kortingen bij o.a. Plopsa, Nausicaa, Efteling, Toverland, Grotten van Han, ...

❗Een individueel bezoek kan je voordelig combineren met een NMBS Discovery-ticket aan -50%.

PAKAWI PARK Pakawi Park – Beleef de dieren zoals nergens anders!

Ook Pakawi Park, bekend als de vroegere Olmense zoo, kun je deze paasvakantie voordelig bezoeken. Katachtige roofdieren zoals cheeta's, poema's en panters, alsook ruim 200 andere diersoorten, staan jullie te wachten, en dat kan al voor € 19,50 i.p.v. € 26 via Social Deal. Deze tickets zijn 7 dagen per week geldig, nog t.e.m 7/09.

WILDPARK HAN-SUR-LESSE Logo's ~ Grottes de Han

In de nabije omgeving van de Grotten van Han bevindt zich ook het Wildpark in Han-Sur-Lesse. Kies voor een 7 km lange wandeling waarbij je beren, wolven en bizons ontmoet, of spring aan boord van de Safari-car die je doorheen het natuurdomein loodst. Ik heb dit park onlangs bezocht voor € 17,89 p.p. en het is zeker de moeite! Hoe? Boek je tickets via Bongo met de code PJAGERS-MAR24B (code geldig t.e.m. 31/03). Let op, want dit is wel een bon voor 4 personen. Liever een duoticket? Dan betaal je met diezelfde code iets meer, namelijk € 19,96 p.p. 🤩 Bij beide opties blijven je tickets 39 maanden geldig na aankoop.

Combineer je deze uitstap liever met een bezoekje aan de Grotten van Han? Dan betaal je slechts € 4 p.p. meer door deze deal (voor 2p) te kopen met dezelfde Bongo-code. Een andere optie om jouw combitickets voor 2 personen zo goedkoop mogelijk te aan te schaffen, is via VakantieVeilingen. Liever een individueel combiticket? Die koop je aan € 27,50 i.p.v. € 41,50 op DreamLand. Deze actie blijft nog geldig t.e.m. 7/04, de tickets zelf blijven geldig t.e.m. 11/11.

APENHEUL - APELDOORN Bestand:Logo Apenheul.jpg - Wikipedia​

Steek je de grens over naar Nederland en ben je zot van apen? Dan staat een bezoekje aan de Apenheul waarschijnlijk wel op je bucketlist. Beleef een dag vol plezier met ruim 300 apen die rond je klimmen en klauteren én kom meer te weten tijdens de voederpresentaties. Tickets zijn nog t.e.m. 7/04 verkrijgbaar via HEMA aan € 18,50 en blijven geldig t.e.m. 30/09. Een andere optie is om te veilen op Vakantieveilingen. De duotickets blijven geldig t.e.m. 10/11.