Bespaarblog

Deze gezinsvriendelijke paasuitstapjes in promo wil je zeker niet gemist hebben πŸŽ‰
Deze gezinsvriendelijke paasuitstapjes in promo wil je zeker niet gemist hebben πŸŽ‰

Zet je schrap voor een spetterende start van de paasvakantie! Terwijl de paashaas zich opmaakt voor zijn jaarlijkse chocolade-expeditie, is het voor heel wat gezinnen tijd om de kindjes (opnieuw) te entertainen πŸ˜‰. Van theatrale theatervoorstellingen, een vermakelijke bowlingcompetitie, meeslepende werelden van virtual reality tot zelfs een kleurrijke glow in the dark minigolfsessie: er is voor elk wat wils! Lees dit artikel en ontdek maar liefst 10 onweerstaanbare uitstapjes in promo die wachten om door jullie ontdekt te worden.

Beleef het verleden in Bokrijk 🧝‍♀️

Stap terug in de tijd en ontdek de charmes van het verleden met een betoverend bezoek aan Bokrijk! Deze paasvakantie nodigt het openluchtmuseum jong en oud uit om te verdwalen in de schoonheid van weleer, en dat voor slechts € 10 in plaats van € 17! Wandel door historische huisjes, beleef oude ambachten en laat de kids ravotten in de speeltuin, terwijl je geniet van de lentezon.

Musicals voor de theaterliefhebbers 🎢

Voor degenen die van theater houden, zijn er leuke voorstellingen in de paasvakantie. Zo ga je al naar Rapunzel voor € 29 i.p.v. € 54. Deze voorstelling vindt plaats op 6/04 in het Capitole (Gent) of op 10/04 in het Trixxo Theater (Hasselt). Meer fan van Hairspray? Ook deze musical kan je bijwonen voor € 49 i.p.v. € 65 op 29, 30 en 31 maart in het Capitole (Gent) en op 12, 13 en 14 april in het Trixxo Theater (Hasselt).

Ontdek de wereld van illusies πŸͺ„

Laat je zintuigen betoveren en je verbeelding de vrije loop in het Museum of Illusions in Brussel! Duik in een wereld waar niets is wat het lijkt en waar elke hoek een nieuwe verrassing biedt. Toegangstickets voor kinderen zijn momenteel slechts € 8,99 i.p.v. € 14,50 via Groupon, de tickets voor volwassenen zijn helaas al uitverkocht. Een bezoek aan dit museum vol optische illusies is nog mogelijk t.e.m. 5/05 op alle weekdagen, m.u.v. woensdag.

Gratis Lego Life Magazine voor plezier in huis 🀩

Het vierde ideetje is geen uitstap, maar wel een leuk tijdverdrijf. Nog t.e.m. 31/03 kun je gratis het Lego Life Magazine bestellen. Deze staat vol opdrachten, strips en spelletjes voor kinderen van 5 t.e.m. 9 jaar. Na aanmelding ontvang je het magazine 4 keer per jaar gratis in de bus.

Een dinosaurusgroot avontuur voor een klein prijsje πŸ¦–

Avonturiers en dinosaurusliefhebbers opgelet: het is tijd voor een prehistorische ontdekkingstocht bij Dino Experience Park in Gouda! Deze paasvakantie biedt VakantieVeilingen een brulachtig goede deal: duotickets voor slechts € 12,75 p.p. (inclusief administratiekosten), in plaats van € 17,50. Je kan trouwens ook een poging doen om te veilen en ze nóg goedkoper te bemachtigen.

En dat is nog niet alles, want kinderen tot en met 12 jaar krijgen ook nog eens 3 activiteitenmunten t.w.v. € 7,50. Hiermee kun je een bezoek brengen aan het goudzoekersdorpje (Jurassic Mining), de Dino Riders en de Jeep Safari. Aangekochte tickets via VakantieVeilingen blijven trouwens geldig t.e.m. 3/11. Wie gaat mee op dinojacht? 🐾

Ontdek Europa in het klein 🌍

Gelegen in Brussel, vind je het miniatuurpark mini-Europa, waar je meer dan 350 maquettes van bekende gebouwen en monumenten zoals de Eiffeltoren, de Big Ben, Akropolis, ... kan bezoeken. De goedkoopste tickets zijn momenteel op Groupon te vinden, waar je € 13,41 i.p.v. € 20 betaalt voor volwassenen en € 9,45 i.p.v. € 14,20 voor kinderen t/m 11 jaar. Aangekochte tickets zijn geldig van 8/04 t.e.m. 30/06.

Een panoramisch boottochtje tussen Brugge en Damme ⛴️

Ooit al gehoord van de Lamme Goedzak? Het is een nostalgische boot die dagelijks vanuit het historische Brugge naar het lieflijke Damme vaart, en omgekeerd. Breng je de paasvakantie door in een van deze steden? Dan kun je al voor € 8,91 i.p.v. € 16 meevaren en het polderlandschap rond de Damse vaart bewonderen. Aangekochte vouchers blijven geldig t.e.m. 3/11 en kunnen elke dag van de week gebruikt worden. De boot vaart 4 keer per dag, zo'n heen- en terug ritje duurt iets meer dan een uur.

Een duik in de virtuele wereld 🀿

Game- en VR-fans kunnen dan weer terecht bij The Park Playground (Antwerpen, Brussel, Leuven, Hasselt, Gent, Kortrijk), waar je nog t.e.m. 31/03 een korting van 15% ontvangt met de code EASTERVRBE. Deze code is geldig op reservaties die plaatsvinden voor 14/04. Ik heb zelf al eens de 'Mission planet' gespeeld en die was echt top!  

Strike 🎳 en smul πŸ”

Sla je slag met een gezellige bowlinguitstap bij Project 13 in Bornem voor maar € 19,90 i.p.v. € 31,60. Deze prijs is inclusief 1 uur bowlen, een drankje én een hamburger met frietjes en saus. Je aangekochte voucher(s) bij Social Deal blijven trouwens geldig t.e.m. 18/07.

Glow in the dark golf in Antwerpen 🏌️

Grijp je glow-in-the-dark golfclub en ga de uitdaging aan onder het neonlicht. Dankzij Social Deal kun je nog t.e.m. 10/05 gaan minigolfen voor € 5,90 i.p.v. € 9 bij Flash & Smash in Antwerpen. Deze deal is 7 dagen per week geldig.