Wettelijk samenwonen of trouwen? πŸ’ Pak je voordeel met deze tips!
Wettelijk samenwonen of trouwen? πŸ’ Pak je voordeel met deze tips!

1. Colruyt's kassa kassa kortingen! πŸ›’

Gaan jullie samenwonen? Colruyt feliciteert je met een regen aan kortingsbonnen! Stel je voor: elke twee weken ploft er een bon in je mailbox die schreeuwt: "Spendeer € 70 en krijg € 10 korting!" En dit maar liefst 6 keer, verspreid over drie maanden*. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je in de 7de en tevens ook laatste mail een bon voor een gratis servicekost bij Collect&Go.

Interesse? Schrijf je dan hier in, maximaal 3 maanden voor je effectief samenwoont of maximaal 6 maanden na die datum. Om deel te nemen aan deze actie moet je wel een Xtra-app of -kaart hebben.

*De € 10 korting geldt alleen bij aankoop van min. € 70 op één kasticket en blijft telkens 1 maand geldig. Die € 10 wordt vanzelf opgeladen op de Xtra-kaart van de persoon die zich inschreef voor de samenwoonactie.

2. Romantische premies πŸ€‘

Ah, de liefde! Zo puur, zo financieel voordelig. Als je in de papierproductie werkt (PC 221), smijt het ACV je tot € 77 toe, gewoon omdat je besloot "ja" te zeggen tegen je geliefde (en een arbeidscontract + anciënniteit van 6 maanden hebt natuurlijk). Niet in de papiermolen? No worries, dan heb je volgens Ilse ook recht op een premie als lid van het ACV. Ook de Sociale Dienst van de Provincie West-Vlaanderen en SodiGent strooien met geld als je lid bent. Tot € 100! Gewoon, omdat je trouwt of wettelijk gaat samenwonen. Als dat geen mooi cadeau is!

3. Vier de liefde met omstandigheidsverlof πŸ’†‍♀️

Ben je statutair of contractueel in loondienst bij de diensten van de Vlaamse overheid? Perfect, want dan heb je recht op 4 dagen verlof als je trouwt of gaat samenwonen! Gaat je kind trouwen of wettelijk samenwonen? Boom, nog eens 2 dagen! Ook wanneer er een huwelijk of wettelijke samenwoning van je vader, moeder, broer, zus, grootouder of kleinkind plaatsvindt, heb je recht op verlof op de dag van de gebeurtenis.

4. Korting met de Huwelijk.be kaart πŸ‘°

Trouwen is duur, dus waarom niet besparen waar het kan? Met de Huwelijk.be kaart knabbel je tot 15% van je rekeningen bij aangesloten partners af. Gratis aan te vragen, dus waarom ook niet?

5. Samenwoonactie bij Multi Bazar Pittem/Izegem 🀩

Na het inschrijven voor de samenwoonactie in de winkel of online via onderstaand formulier, krijg je een klantenkaart die 6 maand geldig is. Binnen die 6 maand kunnen tot 5 kasticketjes binnen gebracht worden. Indien het totale bedrag van de kasticketten tussen de € 250 en € 500 ligt, krijg je een waardebon van 5% op het bedrag. Indien het bedrag van de kasticketjes boven de € 500 ligt, wordt een waardebon van 10% op de aankopen verkregen. Zo krijg je bij een totale uitgegeven waarde van € 500 bijvoorbeeld een kortingsbon van € 50.

De actie is geldig op o.a. deco/interieur, (plastiek)/(elektrisch) huishoud, verlichting, verf en toebehoren. Niet geldig op tuinmeubelen en ook niet cumuleerbaar met andere promoties.

6. Verwennerij bij Verthus 🏠

Bij Verthus scoor je gedurende 2 maanden 10% korting op huishoudsnufjes, ideaal voor jullie eerste gezamenlijke stulp. De living decoreren of een nieuwe mixer nodig? Verthus is je nieuwe beste vriend! Je ontvangt na elke aankoop een waardebon met je korting. Deze waardebon blijft 6 maanden geldig op o.a. (raam)decoratie, koken & tafelen, woontextiel, verlichting, elektro, verf, ...

7. Gratis 1e proefdruk van je save the date- of trouwkaart 🎁

Bij ThePerfectWedding.nl krijg je met de kortingscode PWP24 een gratis proefdruk van je trouwkaart (inclusief samples van envelopkleuren en papiersoorten). Zo kan je de kwaliteit, het formaat en de papierkeuze zelf beoordelen voordat je de oplage bestelt.

Als je je droomlocatie via hen boekt, heb je trouwens keuze uit leuke cadeaus. En wie weet, win je ook nog een romantische huwelijksovernachting inclusief champagneontbijt! Deze acties zijn wel enkel geldig als jullie de trouwlocatie hebben geboekt na een contactaanvraag via ThePerfectWedding.nl. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of korting.

8. Trouw & Trends: meer dan een beurs! 

Bezoek Trouw & Trends voor een explosie aan leveranciers, frisse ideeën, en de kans op een droomreis met fotoshoot. Je weet maar nooit waar een dagje uit je kan brengen! Deze trouwbeurs is bovendien gratis en vindt plaats op verschillende locaties in 2024, waaronder Oostende, Laakdal, Dendermonde, Gent, Kuurne, Zulte, Leuven en Brugge. Best wel vooraf de gratis tickets bestellen.