Hoe start ik met promojagen? Vind hier de beste tools om te besparen πŸ€‘
Hoe start ik met promojagen? Vind hier de beste tools om te besparen πŸ€‘

Hoera, de eerste stap naar besparen is gezet! Of je nu een beginner bent, al jaren prijzen vergelijkt en bonnen verzamelt, of gewoon interesse hebt om nóg meer bij te leren over besparen, wees welkom 😊

Ons team doet al 6 jaar zijn uiterste best om jullie tijd én geld te doen besparen. Aangezien iedereen andere voorkeuren heeft, hebben we verschillende tools ontwikkeld om elk van jullie zo optimaal mogelijk te helpen. Kom hieronder te weten welke tools het beste bij jou passen en sluit je aan bij onze Promojagers familie πŸ˜

Promojagers - Facebook groep

De eerste tool om makkelijk een overzicht te krijgen van de allerbeste promo's is onze Facebook groep: Promojagers België. Het concept is heel simpel: dé beste deals, koopjes en promoties met elkaar delen. Je vindt er niet enkel promoties terug van voeding, kledij, elektronica of uitstapjes, maar ook kortingscodes, (gratis) cashback-acties, tips en giveaways.

Side note: deze Facebook-groep heeft intussen 389.749 leden πŸ₯³ Er wordt hier dus véél gepost! We weten dat dit niet altijd voor iedereen even interessant is, dus scrol gewoon even verder of volg ons via andere kanalen.

Overtuigd? Zo word je gratis lid:

  1. Meld je aan op je Facebook-account en zoek naar Promojagers België (dé beste deals, koopjes en promoties).

  2. Klik op 'Lid worden' en accepteer alle groepsregels.

  3. Even geduld, onze moderatoren zullen je verzoek zo snel mogelijk aanvaarden.

  4. Aanvaard? Dan kun je vanaf nu dagelijks alle promoties volgen en/of zelf een koopje delen. Zorg er wel voor dat je post alle nodige info bevat (welke winkel, welke korting/prijs, wanneer geldig, afbeelding, etc.)

P.S. Heb je vrienden of familie die ook deel willen uitmaken van onze Promojagers community? Nodig ze uit door op 'Facebook-vrienden uitnodigen' te klikken. Selecteer de personen uit je vriendenlijst en klik op 'uitnodigingen sturen'.

Promojagers - Nieuwsbrief

Heb je geen zin of tijd om alle promoties dagelijks van kop tot teen te checken, maar wil je wél geregeld op de hoogte blijven van de toppromo's? Schrijf je dan hier in op onze Promojagers nieuwsbrief. Na inschrijving ontvang je iedere vrijdagmiddag een duidelijk overzicht van wat je niet mag gemist hebben, allemaal gebundeld in één mail.

P.S. Ondertussen zijn er 122.259 fans ingeschreven op onze Nederlandstalige nieuwsbrief. Liever in het Frans? Schrijf je dan hier in.

Promojagers - Website

Wil je geen enkele promo over het hoofd zien? Dan raad ik je aan om geregeld te surfen naar onze website www.promojagers.be. Hier kun je niet enkel terecht voor het sociale aspect dat ook op Facebook te vinden is, maar op onze site kun je ook:

1. Folders doorbladeren

Bij Promojagers kun je digitaal de meest actuele folders doorbladeren van tientallen winkels. Heb je een favoriete folder waarvan je telkens op de hoogte wil blijven? Voeg deze dan toe aan je favorieten door op het hartje te klikken. Zo vind je de folder snel terug tijdens het shoppen.

2. Promo's zoeken 

Zoek gericht naar promo's, kortingscodes of cashback-acties via de zoekbalk of de promo's pagina.

Ben je op zoek naar bv. de beste promo op Coca-Cola? Typ 'Coca-Cola' in de zoekbalk en je ziet meteen waar er promoties te rapen vallen. Een kortingscode voor Bongo nodig? Typ 'Bongo' in op de promo's pagina of in de zoekbalk, et voilà, een kortingscode!

3. Bespaartips opvolgen

Op onze bespaarblog vind je de leukste tips & tricks om te besparen op uitstapjes, boodschappen, kledij, elektriciteit, en noem maar op. Wil je leren budgetteren, goedkoop naar een pretpark of besparen op verwarmingskosten? Wij helpen je!

Daarnaast tovert onze Promocook wekelijks een goedkoop en lekker gerechtje op tafel aan de hand van de folderpromoties. Een overzichtje om bij te watertanden vind je ook terug op onze Promocook Instagram-pagina.

Last but not least, what's in it for you?

Heel veel uitleg én veel manieren om te besparen, maar waarom zou je deze site gebruiken en niet een van de zoveel andere bespaarplatformen?

Om je loyaliteit te belonen, kun je bij Promojagers zélf geld verdienen door je te registreren, koopjes te delen en andere acties (cashbacks, uitverkopen, gratis producten, kortingscodes, etc.) te melden. Bij iedere post ontvang je Promocoins die je na een bepaald bedrag kan verzilveren voor leuke prijzen zoals een cadeaukaart van Zalando Lounge, Amazon of Bol. Meer info over het puntensysteem vind je hier.

Wil je zien hoeveel Promocoins je al hebt verzameld? Druk dan rechts op de foto van je profiel.

P.S. Ondertussen zijn er 193.945 ingeschreven op onze website.

Promojagers - App

Alle promoties voortaan in jouw broekzak? Dat kan door onze gratis Promojagers app te downloaden via iOS of Android. De app heeft dezelfde functionaliteiten als onze website, maar dan wat compacter :) 

Promojagers - Kortingscode extensie

Je kent het wel: je staat op het punt om een aankoop te doen en vraagt je dan pas af of er geen kortingscode beschikbaar is. Lap, nu moet je eerst nog 10 minuten het internet afgaan op zoek naar een geldige code. Ook hier hebben wij een handige oplossing voor gevonden, namelijk onze kortingscode extensie. Zodra er een kortingscode beschikbaar is voor een webshop die je bezoekt, zal je deze automatisch te zien krijgen. Zo laat je geen enkele euro liggen bij het online shoppen ;)

Hoe download je de extensie? 

  1. Vind de extensie hier en klik op 'Toev. aan Chrome'.

  2. Keur de algemene voorwaarden goed (en schrijf je eventueel in op onze Nieuwsbrief). Klik op voltooien.

  3. Geïnstalleerd! Bovenaan rechts zie je een rood icoontje met een kortingsteken verschijnen.

  4. Stel, je bent aan het shoppen op C&A, Smartphoto of Bongo, dan zie je meteen een rode balk verschijnen. Druk op toon codes en kopieer de code die jij verkiest. Pas deze code toe bij het afrekenen en je hebt je korting in 123 ontvangen.

Heb je zelf een kortingscode die nog niet wordt getoond? Help dan andere Promojagers! Je kan de code in dat geval hier toevoegen: https://meldpunt.promojagers.be/

Promojagers op TikTok & Instagram

De laatste en tevens ook de meest luchtige manier om op de hoogte te blijven van interessante promo's, is om ons te volgen op TikTok en/of Instagram. Hier worden wekelijks leuke filmpjes gedeeld ;) 

Zo is er voor elk wat wils, veel bespaarplezier! πŸ˜