Love is in the air: 8x betaalbare valentijnscadeaus πŸ’˜
Love is in the air: 8x betaalbare valentijnscadeaus πŸ’˜

Binnen 2 weken is het 14 februari, ook beter bekend als Valentijn, dag van de liefde πŸ₯°. Dé dag waarop we onze wederhelft eens extra in de watten leggen en daar hoort natuurlijk ook een (klein) cadeautje bij. Hoe goed jullie je partner ook kennen, het is niet altijd even makkelijk om een gepast cadeautje te vinden. Wij hebben hieronder enkele leuke cadeautjes verzameld (die je zelf ook stiekem heel leuk zou vinden).

1) Zeg het met een bloemetje πŸ’

Een eeuwige klassieker, maar altijd een topper! Ze zijn niet enkel een symboliek van liefde, maar staan ook voor visuele schoonheid en dienen als eyecatchers in ieders interieur.

Heb je geen tijd om een boeketje te halen? Dan kun je via Bloomon in enkele klikken een boeket selecteren en laten leveren waar en wanneer je wil. Voeg er een romantisch tekstje aan toe et voilà! Bovendien krijg je met de code DTX6W 20% korting op de valentijnscollectie. Deze code is enkel geldig op (droog)bloemen, nog t.e.m. 5/02.

2) Vier de liefde met een weekendje weg 🏨

Wat is er nu beter dan wat qualitytime met zijn tweetjes? Samen de stad verkennen, romantisch dineren bij kaarslicht of eens ergens anders overnachten. Wij hebben enkele leuke deals voor jullie gevonden:

  1. Een overnachting in Amsterdam met ontbijtbuffet en een welkomstdrankje vanaf € 39 p.p. 😱 Ik ben zelf al eens in dit hotel geweest en het was de moeite! Het ligt aan een haventje iets buiten het centrum, maar er is een zeer goede tramverbinding en een heerlijk uitgebreid ontbijt.

  2. Overnachten in een Duits sprookjeskasteel, wie wil dat nu niet? 😁 Laat je als een prins(es) verwennen in de spa, geniet van halfpension en slaap in een van de vertrekken van het kasteel voor € 69,5 p.p. (per nacht).

  3. Tropisch plezier in de thermen van Erding + overnachting en ontbijt vanaf € 72 p.p. 🏊 Deze deal is ideaal voor waterratten, want dit kuuroord dicht bij München heeft een oppervlakte van 185.000 m² vol glijbanen, golfslagbaden, sauna's, massages, ...

  4. Al eens van Slow Cabins gehoord? Het is 100% ecologisch genieten in de Belgische natuur, wakker worden op een geheime locatie met de opkomende zon en zingende vogels. 's Avonds is het dan weer genieten van een kampvuurtje. Nog t.e.m. 16/02 krijg je zelfs € 75 extra korting op je verblijf met de code PROMO75.

3) Blik terug op jullie mooiste herinneringen πŸ“Έ

Op zoek naar een cadeau dat voor eeuwig jullie liefde weerspiegelt? Dan kun je jullie leukste herinneringen, reisjes, familiefoto's en meer verzamelen in een persoonlijk samengestelde fotoalbum. (Bonuspoints voor gedichtjes of lieve tekstjes bij de foto's πŸ˜‰). Momenteel krijg je zelfs -25% op fotoboeken bij Albelli met de code 2024LIEFDE (geldig t.e.m. 05/02).

Een iets origineler idee: bedruk een (of meerdere) cava fles(sen) en open die bij een speciale gebeurtenis of wanneer er een bepaalde doelstelling is gehaald. Bijvoorbeeld bij de geboorte van jullie eerste kindje, bij de aankoop van een huis, op de dag van jullie huwelijk, ... Samen naar doelstellingen streven, zorgt voor teamwork en versterkt jullie relatie! 

4) Spice it up in the bedroom πŸ”₯

Meer plezier beleven in de slaapkamer? πŸ˜‰ Bij EasyToys is er momenteel een outlet met kortingen tot -70%. Zo koop je al de Satisfyer Pro 2 voor € 27,99 i.p.v. € 59,99 of ga meteen voor de volledige adventskalender die nu aan € 99,99 staat (totale waarde = € 599). Koop je voor meer dan € 59, dan kun je zelfs een gratis Loveboxxx t.w.v. € 22,99 aan je winkelmandje toevoegen. Met de code PROMO15 krijg je trouwens -15% korting op alles (uitgezonderd de sale).

5) Valentine Movie Date πŸŽ¬

Een romantische film met snacks en drankjes, who's in? πŸ™‹‍♀️ Ook Kinepolis wil jullie een gezellige avond bezorgen! Op 9, 10 en 14 februari kun je voor € 49,95 naar de cinema inclusief cosy seats en een valentijnspakket vol lekkernijen 🍿. Tickets bestel je hier.

6) Spa at home πŸ’†‍♀️

Blijven jullie liever gewoon thuis op Valentijn? Dan kun je het ook gezellig maken en jullie huis tot een spa omtoveren. Ga samen in bad, steek kaarsjes en een muziekje aan, geef elkaar een massage, ... Nog op zoek naar een extra touch? Dan vind je bij Rituals of bij Yves Rocher verschillende productjes met kortingen tot -50% die jullie volledig kunnen doen ontspannen.

7) Prikkel de zintuigen met chocolade 🍫

Samen chocolade eten ... dat is genieten! De combinatie van smaak, geur en textuur maken het een top cadeautje voor je Valentijn. TIP: Enkel vandaag nog staan de Celebrations aan € 4,99 in de Action.

8) Romantisch dineren bij kaarslicht πŸ•―️

Verras je valentijn met een romantisch diner voor maar € 27,96 p.p. πŸ˜‹ Deze prijs is inclusief 2-gangendiner, aperitief en 1 of 2 glazen wijn πŸ· (deal is afhankelijk van het gekozen restaurant). Gebruik nog t.e.m. 14/02 de code PJAGERS-LOVE24 voor € 13,98 korting. De code is trouwens ook geldig op andere ExcluWeb bonnen.