Klein budget, groot gebaar: 8 leuke cadeautjes voor Moederdag πŸ₯°
Klein budget, groot gebaar: 8 leuke cadeautjes voor Moederdag πŸ₯°

Moederdag: de ideale gelegenheid om (één van) de belangrijkste vrouwen in ons leven te vieren én hen te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. Hoewel we allemaal onze lieve mama's willen verwennen met de meest luxueuze cadeaus, is het vooral het gebaar dat telt. Het hoeft daarom niet altijd duur te zijn om onze waardering te laten zien.

In dit artikel hebben we enkele betaalbare ideetjes opgesomd die gegarandeerd een glimlach op het gezicht zullen toveren. Laten we dus samen onze moeders in de bloemetjes zetten!

1. Quality-time met je moeder πŸ‘©‍πŸ‘¦

Is je mama fan van quality-time? Dan is een Bongo-bon het perfecte cadeau om je moeder mee te verrassen op haar speciale dag. Met zo'n bon kan ze genieten van een hotelovernachting of een leuke activiteit, zoals een high tea, een dagje wellness of een heerlijk diner. Bovendien kan ze zelf kiezen hoe, waar, wanneer en met wie ze deze Bongo-ervaring wil beleven. Voldoende tijd om hierover na te denken, want deze bon blijft meer dan 3 jaar geldig.

Momenteel is er zelfs -15% korting op een groot aantal bonnen én krijg je nog eens tot -22% extra met de code PJAGERS-MAY24 (geldig t.e.m. 5/05).

2. Shine bright like a diamond πŸ’ŽπŸ’„

Een klassieker, maar welke vrouw wil er nu niet goed uitzien? Van luxe parfums en verzorgingsproducten tot make-up en accessoires, er is voor elke moeder wat wils bij ICI Paris XL. Bovendien krijg je nog t.e.m. 5/05 -20% korting bij aankoop van min. 2 producten van hun exclusieve merken. Nog t.e.m. 12/05 krijg je trouwens, bij aankoop van € 95 aan deelnemende producten, een gratis box t.w.v. € 91 met o.a.

  • Giorgio Armani My Way bodylotion (50ml)

  • Biotherm Blue Peptites Uplift SPF30 (5ml)

  • Lancôme La vie est belle travel spray (10ml)

  • Yves Saint Laurent Libre miniatuur (7.5ml)

  • Mugler Alien Goddess bodymilk (50ml)

Te duur? Dan kun je ook zelf bijvoorbeeld een "spa-pakketje" samenstellen met een scrub, gezichtsmasker, bodycrème, kaarsje, ...

3. Je leukste herinnering voor eeuwig vastgelegd πŸ“Έ

Wat kun je cadeau doen dat persoonlijk, uniek is én voor eeuwig meegaat? Een gepersonaliseerd fotocadeau natuurlijk! Denk aan een fotoboek met jullie leukste herinneringen, een mok bedrukt met jullie mooiste foto samen, of een gepersonaliseerd telefoonhoesje met een foto van het gezin.

Bij Smartphoto voeg je gemakkelijk jouw zelf gekozen foto's toe, kies je een mooi design én kan je een lieve boodschap toevoegen. Bovendien krijg je met de code LENTE (geldig t.e.m. 2/06) tot € 15 korting.

TIP: deze code is ook geldig op alle andere producten zoals bedankingskaartjes voor een communie, fotoalbum voor je trouwfeest, ...

4. Sexy & stralend met Hunkemöller πŸ‘™

Laten we hopen dat iedere moeder, op welke leeftijd dan ook, zich mooi en vrouwelijk mag voelen. Volgende tip is dus een goeie, ook voor de attente papa's die de hardwerkende moeder van hun kinderen eens willen verwennen. Ben je van plan om sexy lingerie, een comfortabele pyjama, of leuke accessoires aan te kopen? Bij Hunkemöller krijg je -10% korting op je volledige aankoop met de code Hunkem10PJ.

5. Zet je moeder in de bloemetjes πŸ’

Kan je je moeder niet bezoeken op Moederdag, maar wil je haar toch een kleurrijke verrassing bezorgen? Dan kan je via Bloomon een boeketje bloemen aan huis laten leveren én gebruik maken van 20% korting dankzij de code 20PROMO. Deze kortingscode is geldig t.e.m. 6/05 op (droog)bloemen, wel enkel voor nieuwe klanten. Ben je een bestaande klant? Dan krijg je -15% met de code 15PROMO

Geef je er liever een eigen touch aan, dan kan je ook zelf een bloemstuk maken met bloemen uit de tuin of van de bloemist. Met wat groen en een vaas maak je al snel een persoonlijk en uniek cadeau. Voeg een leuk kaartje met een gedichtje toe en haar dag kan niet meer stuk!

6. Baden in luxe πŸ’†

Hoe leuk zou het zijn als je moeder niet enkel op Moederdag, maar altijd kan baden in luxe? Letterlijk en figuurlijk dan, want nog t.e.m. 7/05 krijg je via Shopping Event VIP 50% korting op bed- en badlinnen van De Witte Lietaer.

Zo kan je moeder iedere nacht slapen als een roosje onder kwaliteitsvolle lakens, zich verwarmen met een zacht dekentje, of uren spenderen in haar comfy badjas.

7. Kleurig en stijlvol interieur πŸͺ‘

Houdt je moeder van een stijlvol interieur met unieke decoratie? Of kan de tuin wel wat opgefrist worden voordat de zomer begint? Bij Maisons du Monde krijgen geregistreerde klanten nog tot 13/05 tot -40% tijdens de privéverkoop. Met de code GARDEN20 krijg je trouwens -20% op alles van het tuinassortiment.

8. Gratis 4 hexagons bij Canvascompany 🏑

Heeft je moeder een kale muur in huis dat nog wat mag aangekleed worden? Bij Canvascompany kun je 4 gratis hexagons van 17x15cm (excl. verzendkosten) bestellen met de code VMEH100. Je kunt ook meer stuks bestellen, dan wordt de waarde verrekend.

Nog niet gevonden wat je zocht? Dan hebben we hieronder nog enkele kortingscodes die misschien van pas kunnen komen 😁

  • 5% korting op ontspannende retraites bij Tiqets.com met de code LOVEMOM24 (geldig t.e.m 12/05).

  • 22% korting bij Parfumdreams met de code FAMILY22 (geldig t.e.m 7/05). Als premium lid krijg je zelfs een extra korting van 10%.

  • 50% korting op je 2de paar schoenen of kledij bij Berca met de code 2DEPAAR50 (geldig t.e.m. 20/05).

  • 20% korting op alles bij Miinto met de code SPRING20 (geldig t.e.m. 5/05 bij aankoop vanaf € 50).

  • 15% korting op accessoires bij Tamaris met de code TAMARIS15 (geldig t.e.m. 12/05).

  • 10% korting bij Sarenza met de code HELLOSUN (geldig t.e.m. 7/05 bij aankoop vanaf € 100)

  • € 5 korting bij aankoop vanaf € 40 op di.be met de code GLOW2024