LEKKER promoties gevonden in Maart 2023

Koop Libelle lekker voor een jaar aan 66€ ipv 78,4€ en krijg er gratis een pizza plank + mes van berghoff bij.
12€ korting bij aankoop van 20 €(Inc leveringskosten) bij deliveroo op "boodschappen" met de code GROCERYMARCH geldig tot zondag! 👵🏻🤩🤩🤩
Lekker veel kaas en wijn gekocht bij de kaasboer 🤩
Geldig tot 11-03-2023 bij: Deliveroo
Deze maand in Libelle lekker
Bonnetje voor alpro smeren (-0,5€)bij 1 stuk
Geldig tem 31/7/23
Chupa Chups Lollis, 100 stuks Milky voor 11,99 bij amazon nl
server.promojagers.be/goto/Z3p63fdc6454b6b3
Deze zijn zooooooooo lekker
server.promojagers.be/goto/Z3p63fdc6454b6b3
Zouden de aardbeien al lekker zijn? 🍓 Staan bij Jumbo aan € 6,25/kg. Ook 2 + 3 op alle Finish vaatwastabletten, komt op € 0,18/tab voor de Finish Quantum AIO Regular. bit.ly/Jumbo-W8
Lekker goedkoop voor de kids !

€0,99 bij Albert Heijn

Ik weet NIET of elke Albert heijn er aan mee doet 😁
Colruyt

2xCampina proteinemelk 1,99€/st+ winterwonderdeals bon(-1€)= 1,98€
Anthon berg chocolade tablet Rémy martin -50% korting =1,44€
2x Anthon berg chocolade cointreau tablet -50% korting = 2,89€ (heel lekker)
Om de maand februari te openen, heeft Shopmium een lekkere flash aanbieding voor ons in petto! En die nieuwe cashback ontgrendel je door eerst of tegelijkertijd een andere aanvraag tot terugbetaling via de app te doen.

En het levert jou en misschien ook wel je kinderen een lekker dessertje op in de vorm van een pakje Saroma instant chocoladepudding! Dat zal zeker smaken!

Heb je nog geen account bij Shopmium? Dan kunnen we jou nog een extra cadeautje aanbieden als je de sponsorcode CY8V7G bij je registratie vermeldt. Je kan dan beginnen smullen van een gratis reep Côte d'Or chocolade. De actie loopt nog tot en met 12 februari via de app van Shopmium.
offers.shopmium.com/be-nl/n/100-flash-14
Bij IKEA kan je 2 lekkere cadeautjes verzilveren. Zo krijg je een gratis fruitwaterdrankje in het Zweeds restaurant op vertoon van je kortingsvoucher. Deze voucher ontvang je wanneer je je oude plastic IKEA Family kaart inlevert en overstapt op de digitale kaart.

Deponeer gedurende de hele maand februari je oude kaart in de brievenbus en kijk je gegevens na bij de ingang van jouw IKEA winkel. De voucher is eenmalig geldig per IKEA Family lid.

Het tweede cadeautje is een lekker dessertje dat je ontvangt bij je verjaardag. Zorg er daarom zeker voor dat je persoonlijke gegevens up-to-date zijn zodat je de aanbieding niet mist! Het dessertje krijg je op vertoon van de QR-code die je per mail ontvangt rond je verjaardag. De QR-code is geldig binnen 2 maanden na je verjaardag in alle IKEA restaurants in België.